Parkrenovatie

Na de succesvolle renovatie van de ingang aan de Roessinghsbleekweg waar hagen, rododendrons en bestratingen zijn aangepast, willen we dit jaar ook de entrees aan de Hengelosestraat en aan de Singel renoveren. Dat betekent dat de voorpleinen weer een echt onderdeel van het park gaan worden!

Aan de laan vanaf de Naald naar het oude theehuis zijn reeds een 30 tal bomen zwaar gesnoeid en ook enkele bomen weggehaald. Daar zullen t.z.t. nieuwe bomen gepland worden.
De laan die loopt vanaf de Naald naar het voorplein aan de Boddenkampsingel gaan wij van een rij nieuwe bomen en verlichting voorzien. Ook is de Commissie van Beheer met de gebruikers van het oude theehuis in overleg om het vervallen terras van het theehuis op te knappen en enkele hagen en bomen aan te laten planten. Tevens staat in het “romantische deel” van het park (omgeving berceau) de renovatie van de paden op de agenda. Wij hopen in de droge zomerperiode veel grondwerk te kunnen verzetten om daar vervolgens in het najaar het nodige groen te kunnen aanbrengen.

Nieuws blijven ontvangen over het G.J. Van Heekpark?
Meld u hier aan voor onze nieuwsbrief

Alle nieuwsberichten

Interactieve kaart

Ontdek alle activiteiten en locaties in het park, bekijk filmpjes en foto's en lees mooie verhalen.